Om oss

Vimek As spesialiserer seg innenfor utvikling av påbygg til en rekke kjøretøy

Vimek As spesialiserer seg innenfor utvikling av påbygg til en rekke kjøretøy.  Vi er i dag lokalisert på Sola i Stavanger og disponerer et stort og moderne lokale.  Vimek As består av tre ansatte. Siden bedriften startet opp har den hatt en positiv vekst. Med lang erfaring i bransjen har vi tung kompetanse innenfor fagfeltet. Etter mange års arbeid har Vimek As bygget opp stor tillit som påbygger med en solid kundebase.

Vår erfaring viser at vi er konkurransedyktige i et stadig mer krevende marked. Vi er lett tilgjengelige og står til disposisjon for våre kunder.

Lars Morten Nesheim

Morten som er gründer og medeier, startet importen av påbygg i 1996 med å kjøpe et påbygg til eget bruk. Dette påbygget dannet grunnlaget for en lang rekke modifiseringer og tilpasninger til norske forhold, som har kommet Vimeks kunder til gode i en årrekke.

Mortens årelange erfaring med praktisk bruk av denne type utstyr har drevet utviklingen fremover med stadig nye idéer.

Olav Sand

Olav Sand som er medeier har 20 års erfaring innenfor påbygg og tunge lastebiler. Olav kom inn i virksomheten først gjennom et samarbeid på chassissiden, hvor han var representant for Rieber Thorsen Buss og Last AS (senere Truck Nor)- Volvo Lastebil forhandler i Rogaland.

I 1998 startet et mer formelt samarbeid hvor disse to virksomhetene bygde biler i spekulasjon for levering over hele landet. Fram til 2001 opptrådte han som konsulent på sidelinjen med formål om å selge chassis. I 2001 gjorde behovet hos gründer det nødvendig å trekke ytterligere veksler på hans ressurser, og han har vært med på eiersiden etter det.

Joakim Nesheim

Joakim Nesheim jobber med dokumentering og tilbud.

Om du har spørsmål til Joakim, eller en av våre andre medarbeidere, send en melding via kontaktskjema på kontaktsiden vår.

Siden oppstart har vi kontinuerlig jobbet med produktutvikling. Kombinert med våre medarbeideres kompetanse gir dette oss konkurransekraft både til mindre spesialiserte oppdrag og større leveranser.

Ønsker du skreddersydd utstyr til ditt kjøretøy? Be om en uforpliktende prat|